H εκρηκτική Ροζάριο Ντόσον φωτογραφίζεται για το GQ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H εκρηκτική Ροζάριο Ντόσον φωτογραφίζεται για το GQ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πότε κατάλαβε ότι θα γίνει σταρ μίλησε η 34χρονη Ροζάριο Ντόσον, πρωταγωνίστρια στο Trance του Ντάνι Μπόϊλ με τον οποίο μέχρι πρότινος είχαν δεσμό.

«Ήμουν έφηβη όταν έβγαλα για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου φοράω ένα μπικίνι, μαζί με μια φίλη μου. Την εποχή εκείνη δεν ήθελα να είμαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οπότε δεν ήμουν. Αλλά ήταν φανερό ότι ήταν κάτι που μου ταίριαζε».

Αυτό δήλωσε στο GQ η 34χρονη σταρ που από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε (στα 15 της με το Kids) βρέθηκε στην κορυφή των λιστών με τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου.

H εκρηκτική Ροζάριο Ντόσον φωτογραφίζεται για το GQ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μαζί με την συνέντευξη και την φωτογράφηση είναι διαθέσιμο και ένα βίντεο που δείχνει την Ροζάριο να συζητάει ποία είναι η καλύτερη τεχνική ανάκρισης ενός υπόπτου.

Κάτι που γνωρίζει καλά καθώς στο Trance υποδύεται μια υπνωτίστρια την οποία προσλαμβάνει μια συμμορία προκειμένου να μάθει από τον τραυματισμένο στο κεφάλι πρωταγωνιστή που βρίσκεται ο κλεμμένος πίνακας.

H εκρηκτική Ροζάριο Ντόσον φωτογραφίζεται για το GQ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1
H εκρηκτική Ροζάριο Ντόσον φωτογραφίζεται για το GQ [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Πάντως, όσον αφορά τον δεσμό της με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Trance, Ντάνι Μπόϊλ (που τελείωσε πριν από μερικούς μήνες) παραμένει φειδωλή. Όπως δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο net-a-porter «Δεν βγάλαμε ανακοίνωση όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Οπότε δεν πρόκειται να μιλήσουμε δημόσια και για τον χωρισμό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ trance GQ φωτογράφηση Ροζάριο Ντόσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ