Κατρίν Ντενέβ: Τα ψηλά τακούνια είναι μια διαστροφή - iefimerida.gr

Κατρίν Ντενέβ: Τα ψηλά τακούνια είναι μια διαστροφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διασημότερη σταρ της Γαλλίας, αυτή που επέβαλε τα ψηλά τακούνια στην ταινία «Η Ωραία της Ημέρας» του Λουί Μπουνιουέλ, δεν τα αγαπάει πιά και τα θεωρεί «ένα διεστραμμένο φετίχ» των δημιουργών.

Μιλώντας σε βιβλίο για τον Roger Vivier που σχεδίασε τα παπούτσια που φόρεσε στην ταινία του Μπουνιουέλ η Κατρίν Ντενέβ εξηγεί : «Δεν μπορείς να περπατήσεις σωστά με ψηλά τακούνια». Εκτιμά ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να έχεις μια φυσική περπατησιά. Τα χαμηλότερα τακούνια που επανέρχονται στη μόδα, όπως φάνηκε από τις πασαρέλες για το 2013 έχουν την προτίμησή της. «Ενα απλό καλοφτιαγμένο παπούτσι είναι μια πραγματική απόλαυση. Μας κάνουν να περπατάμε διαφορετικά, αισθανόμαστε, ελεύθεροι, χειραφετημένοι, λες και μπορούμε καλύτερα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής. Σας θυμίζω ότι τη δεκαετία του '60 ψηλά τακούνια φορούσαν μόνο οι γυναίκες με ύποπτη ζωή».

Ας σημειωθεί ότι ο Roger Vivier είχε πουλήσει 200.000 ζευγάρια παπούτσια τη χρονιά που κυκλοφόρησε η ταινία Η Ωραία της Ημέρας.

Φωτογραφία από τη διαφήμιση της Louis Vuittton με την Κατρίν Ντενέβ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ