«Του πέταξα το κουτάλι με την κόκα στην μούρη», αποκαλύπτει η Τζόαν Κόλινς για τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ - iefimerida.gr

«Του πέταξα το κουτάλι με την κόκα στην μούρη», αποκαλύπτει η Τζόαν Κόλινς για τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη δείγμα του αυτοελέγχου που έχει αποδείξει ότι διαθέτει αποκάλυψε η 79χρονη Τζόαν Κόλινς περιγράφοντας την περιπέτειά της με τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ.

«Δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά. Θυμάμαι κάποτε στα 50s, που βρέθηκα να διασκεδάζω με το Rat Pack στο Λας Βέγκας, που ήρθε ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ και προσπάθησε να μου δώσει κοκαΐνη με το κουτάλι. Του είπα 'Σου είπα όχι, Σάμι' και μετά φύσηξα όλο το περιεχόμενο του κουταλιού πάνω στο μπλε μεταξωτό σακάκι του. Πιστεύω ότι αν αρχίσεις να κάνεις ναρκωτικά, έχασες το παιχνίδι».

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Sun η 79χρονη πάλαι ποτέ σταρ της Δυναστείας, η οποία φιλοδοξεί να γίνει το νέο μέλος στο cast του Downtown Abbey.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κόλινς αποκάλυψε ότι το μυστικό για το πως διατηρεί την φόρμα της στην ηλικία της είναι ότι δεν έχει υπάρξει μέρα στην ζωή της που να μην είναι σε δίαιτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ