Συνελήφθη ύποπτος για την επιστολή με δηλητήριο στον Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Συνελήφθη ύποπτος για την επιστολή με δηλητήριο στον Μπαράκ Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ένας άνδρας από το Μισισιπή από το FBI, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την επιστολή που είχε ως παραλήπτη τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη.

Ο ύποπτος ονομάζεται Πολ Κέβιν Κέρτις και όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές Αρχές, συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στην Κόρινθο του Μισισιπή, με το FBI να ανακοινώνει «ότι πιστεύεται πως είναι υπεύθυνος για τις αποστολές τριών επιστολών μέσω των αμερικανικών ταχυδρομείων που περιείχαν τη θανατηφόρο ρικίνη».

Οι επίμαχες επιστολές που περιείχαν την θανατηφόρο ουσία, εκτός από τον Λευκό Οίκο είχαν και ως παραλήπτες τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων Ρότζερ Ουίκερ, καθώς και έναν παράγοντα του τομέα δικαιοσύνης του Μισισιπή και έφεραν τα αρχικά «KC», αναφέρει το Ρόιτερς. Και οι δυο επιστολές φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου από το Μέμφις του Τενεσί και έχουν ημερομηνία αποστολής την 8η Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ