Πιο εμπορική ομάδα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Πιο εμπορική ομάδα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης

Πιο εμπορική ομάδα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μια πίκρα μετά την άλλη δίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ήρθε και η... εκθρόνιση από την κορυφή της λίστας με τις εμπορικότερες ομάδες του κόσμου.

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes βρίσκεται η «Βασίλισσα» της Μαδρίτης, με την αξία της να αποτιμάται σε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ, κατά 1,44 εκατ. ευρώ πάνω από σε σχέση με πέρυσι, ενώ εκείνη των «κόκκινων διαβόλων» είναι 2,43 δισεκατομμύρια ευρώ σημειώνοντας αύξηση 42%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με 2 δισ. ευρώ και ακολουθούν η Άρσεναλ με 1,02 δισ. ευρώ, η Μπάγερν με 1 δισ. ευρώ, η Μίλαν με 725 εκατ. ευρώ, η Τσέλσι με 692 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους με 533 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι με 529 εκατ. ευρώ και η Λίβερπουλ με 500 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στη αντίστοιχη λίστα των ποδοσφαιριστών, τα μεγαλύτερα έσοδα (από συμβόλαια, διαφημίση, χορηγίες κτλ) συγκεντρώνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με 38,5 εκατ. ευρώ και ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης με 33,4 εκατ. ευρώ, ενώ τρίτος είναι ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα με 31 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ