Σφραγίστηκε το γήπεδο που σκοτώθηκε το 8χρονο αγόρι - iefimerida.gr

Σφραγίστηκε το γήπεδο που σκοτώθηκε το 8χρονο αγόρι

Σφραγίστηκε το γήπεδο που σκοτώθηκε το 8χρονο αγόρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λουκέτο» έβαλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στο Δ' Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης, στο γήπεδο όπου το απόγευμα της Τρίτης συνέβη το τραγικό συμβάν με το 8χρονο αγόρι.

Το άτυχο παιδί χτυπήθηκε από το δοκάρι ενός τέρματος που έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, το συγκεκριμένο γήπεδο δεν υπήρχε καν στον κατάλογο των γηπέδων, που είναι καταχωρημένα και ελέγχονται.

Το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο κατασκευάστηκε από το δήμο Ηλιούπολης το 2006 και παραχωρήθηκε στην ΠΑΕ Ηλιούπολης, η οποία επέστρεψε τη χρήση των εγκαταστάσεων στο δήμο έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας.

Τότε, ο δήμος δήλωσε ανίκανος να διαχειριστεί τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και παραχώρησε το γήπεδο σε τέσσερα τοπικά σωματεία, τα οποία έχουν και την ευθύνη για την ορθή λειτουργία του, όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ