CINETROLL: Οι Μπραντζελίνα της Γαλλίας, έτοιμοι να κατακτήσουν τις Η.Π.Α. - iefimerida.gr

CINETROLL: Οι Μπραντζελίνα της Γαλλίας, έτοιμοι να κατακτήσουν τις Η.Π.Α.

CINETROLL: Οι Μπραντζελίνα της Γαλλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος τραγουδάει τη μασσαλιώτιδα χαιρετίζοντας αγωνιστικά το αγαπημένο του χαμογελαστό κινηματογραφικό ζευγάρι κόντρα στη μαυρίλα της γνωστής πολύτεκνης οικογένειας.

Aν έχεις βαρεθεί το αστραφτερό, χολιγουντιανό, φιλανθρωπικό ίδρυμα παύλα ορφανοτροφείο του Μπραντ και της Ατζελίνα, υπάρχει ένα γαλλικό ζευγάρι με διεθνείς προδιαγραφές για να σου καλύψει με πιο σοφιστικέ και στιλάτο τρόπο την ανάγκη σου για ερωτευμένους σταρ. Η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο βραβευμένος με Σεζάρ σκηνοθεσίας για την ταινία του «Τell no one» το 2006, Γκιγιόμ Κανέ.

Η πιο διάσημη πλέον γαλλίδα σταρ (ή μάλλον η πιο διάσημη μη παραμορφωμένη στο πρόσωπο γαλλίδα σταρ εφ' όσον υπάρχει και η Κατρίν Ντενέβ) και ένας από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες του γαλλικού σινεμά. Δύο ερωτευμένοι επώνυμοι που δίνουν την δική τους ευρωπαϊκή πατίνα ποιότητας και στιλ στην εκδοχή του ζευγαριού με super σταρ quality, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα, χωρίς προκλητικές φανφάρες. Αλλά με βάση την δουλειά τους, το ταλέντο τους, και τη μοναδική ικανότητα της Κοτιγιάρ να είναι σύμβολο της μόδας και λατρεμένη των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί. Μούσα όλων των γαλλικών οίκων ψηλής ραπτικής και ταυτόχρονα μια μοναδική ηθοποιός, τόσο στις εξωτερικές της μεταμορφώσεις όσο και την εύθραυστη, κοριτσίστικη εσωτερικότητα της, που κατόρθωσε να επιβιώσει με επιτυχία ακόμα και μέσα σε μεγάλα χολιγουντιανά blockbuster. Συνοδευόμενη από έναν ευοίωνα χαμογελαστό και ανθρώπινα φωτογενή Γκιγιόμ Κανέ στο ερωτικό παρελθόν του οποίου συμπεριλαμβάνεται ακόμα και η Κάρλα Μπρούνι. Θύμα κι αυτή μιας ιδιαίτερης γοητείας που κουβαλάει φωτεινό αέρα μποεμ σικάτης καθαρότητας στο πρότυπο του αντρικού στιλ. Ταιριαστός σαν εικόνα με την διακριτική ακτινοβολία της Κοτιγιάρ και σε πλήρη αντιδιαστολή με την ζορισμένα «σκεπτόμενη» εικόνα των μεγαλειοτάτων των Μπραντζελίνα.

Αν και η πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση έγινε το 2003, στην όμορφη ρομαντική κομεντί με το σημαδιακό για τη μετέπειτα σχέση τους, ελληνικό τίτλο «Αγάπα με αν τολμάς» ("Jeux d' enfants") του Γιαν Σαμιουέλ, ενώθηκαν σαν ζευγάρι το 2007, μετά το διαζύγιο του Κανέ από την «Ωραία Ελένη» της «Τροίας», Ντάιαν Κρούγκερ. Και είδαν τη ζωή τους να μεταμορφώνεται κυριολεκτικά τόσο την ίδια χρονιά με το Όσκαρ της Κοτιγιάρ για το «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο» όσο και το 2011 με τη γέννηση του γιου τους Μαρσέλ.

Έχοντας «εκπαιδευτεί» ο Κανέ στους κινδύνους που επιφυλάσσει σε ένα ζευγάρι η χωριστή για επαγγελματικούς λόγους ζωή (το διαζύγιο με την Κρούγκερ με την οποία παρέμειναν φίλοι έγινε γι αυτό το λόγο) αποφάσισε προφανώς να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος με την Κοτιγιάρ αν και ακόμα δεν έχουν παντρευτεί. Επιλέγοντας μια συμβίωση κυριολεκτικά μέσα στα αεροπλάνα μεταξύ της Γαλλίας και της Αμερικής, εφ' όσον το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της Μαριόν εξελίσσεται πλέον εκεί. Όπως πολύ σύντομα φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με την καριέρα του Γκιγιόμ Κανέ, ο οποίος μόλις τελείωσε τα γυρίσματα της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του, με τίτλο «Blood Ties». Ένα φιλόδοξο αστυνομικό δράμα εποχής που εξελίσσεται στη δεκαετία του 1970, με δύο αδέλφια, να βρίσκονται μπλεγμένα με το οργανωμένο έγκλημα στο Μπρούκλιν, ο κάθε ένας από διαφορετική πλευρά του νόμου. H δεύτερη συνεργασία του Κανέ σαν σκηνοθέτη με την Μαριόν Κοτιγιάρ σαν ηθοποιό (μετά το «Μικρά Αθώα Ψέματα» - «Les petits mouchoirs" του 2010). Με ένα εκρηκτικό cast στο πλάι της, που συμπεριλαμβάνει τους Μίλα Κούνις, Ζόε Σαλντάνα, Κλάιβ Όουεν, Λίλι Τέιλορ και Τζέιμς Κάαν. Σε σενάριο που συνυπογράφει ο ειδικός στα βίαια, ρεαλιστικά και χορταστικά αστυνομικά οικογενειακά δράματα Τζέιμς Γκρέι. Ο οποίος καθ' όλου τυχαία υπογράφει σκηνοθετικά και την αμέσως επόμενη αμερικάνικη ταινία της Κοτιγιάρ, με τίτλο «Lowlife". Ένα ρομαντικό δράμα μυστηρίου που εξελίσσεται στον μυθικό κόσμο του bourlesque και του vaudeville, με συμπρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ και τον Τζέρεμι Ρενέρ.

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ονειρευόμουνα πάντα να πρωταγωνιστήσω σε ένα μιούζικαλ. Ήξερα όλο το «Tραγουδώντας στη Βροχή» απ' έξω έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαριόν. «Μου αρέσει να κάνω πράγματα με οδηγό μου το πάθος» έχει πει ο Γκιγιόμ. Με την Κοτιγιάρ μέσα σε 5 μόλις χρόνια να έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τους σημαντικότερους σκηνοθέτες, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, πρωταγωνιστώντας σε μια ντουζίνα λίστες με τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες γυναίκες... Τον Κανέ, στη λίστα του περιοδικού Elle με τους 15 πιο σέξι άντρες, και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην χώρα του... Και τα φώτα όλου του κόσμου πάνω τους και για το 2013, μπορούν και οι δύο να περηφανευτούν ότι κατάφεραν αυτό που δήλωσαν ότι επιθυμούν. Να παίζουν στο δικό τους φαντασμαγορικό, χολιγουντιανό μιούζικαλ καθοδηγούμενοι από πάθος.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

CINETROLL: Οι Μπραντζελίνα της Γαλλίας, έτοιμοι να κατακτήσουν τις Η.Π.Α. | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ