Ετσι θα είναι το FIFA 14 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι θα είναι το FIFA 14 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεζόν που διανύουμε δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τους υπεύθυνους της Electronic Arts για να παρουσιάσουν επίσημα το FIFA14 για Xbox 360, PS3 και PC.

Ετσι θα είναι το FIFA 14  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η εταιρεία δεσμεύτηκε παράλληλα ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει και τις εκδόσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες, όπως: Wii U, Playstation 4, Xbox 720, smartphones, tablets, PS Vita, 3DS.

Ετσι θα είναι το FIFA 14  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έχει δοθεί μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για τη δημιουργία φάσεων, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων, με τα δεδομένα να γίνονται πιο αληθοφανή.

Ετσι θα είναι το FIFA 14  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Παράλληλα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη στάση του σώματος των παικτών έτσι ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή γωνία για ένα καλό σουτ, θα «νοιώθουν» το σουτ με μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα, ενώ έχει αναβαθμιστεί σημαντικά η «συνεργασία» με την υπόλοιπη ομάδα (που δεν ελέγχει ο χρήστης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποδόσφαιρο videogame FIFA 14 Electronic Arts
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ