Πρόεδρος Σούπερ Λίγκας: Πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν υποβιβαστεί η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Πρόεδρος Σούπερ Λίγκας: Πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν υποβιβαστεί η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας χαρακτήρισε «μεγάλη ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο» έναν πιθανό υποβιβασμό της ΑΕΚ. Ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις του στο enwsi.gr δεν θέλησε να πάρει θέση για την δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ, προκειμένου να βρει το δίκιο της.

«Θα είναι 100% μεγάλο πλήγμα για την Superleague, αν τελικά υποβιβαστεί η ΑΕΚ. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαφέστατα μια ομάδα με ιστορία, φανέλα, τίτλους κόσμο και εμπορικότητα, είναι τεράστια ζημιά να μην βρεθεί την επόμενη χρονιά στην Superleague. Δεν μπορώ να σχολιάσω νομικά τις κινήσεις της ΑΕΚ, γιατί θα παρεξηγηθώ από την μια, ή την άλλη πλευρά και θα θεωρηθεί ως παρέμβαση. Για αυτό τον λόγο τόσες μέρες δεν έχω τοποθετηθεί και δεν έχω μιλήσει για αυτό. Εφόσον έχει γίνει δίωξη και το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης οι επιτροπές θα αποφασίσουν τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ