Πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Αλαφούζο - iefimerida.gr

Πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Αλαφούζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή τα σχόλια που έκανε μέσω twitter σχετικά με το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ΑΕΚ και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος την Τρίτη τοποθετήθηκε δημοσίως για το ζήτημα της Ενωσης γράφοντας ότι «αν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από τη διαιτησία ΑΕΚ θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι νικητής!».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4, 5 και 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ