Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα κοσμικά πάρτι και διοργανώνουν bazaar [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα κοσμικά πάρτι και διοργανώνουν bazaar [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Βιβή Μπασινά, η Βάσω Νικοπολίδη, η Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου και η Λίτσα Κορωνιού σε έναν διαφορετικό ρόλο. Τις γνωρίσαμε μέσω των περιοδικών ως «συζύγους ποδοσφαιριστών» όμως οι ίδιες δεν έμειναν σε αυτό.

Το μεγάλο bazaar που διοργανώνουν την Κυριακή 21 Απριλίου, στο σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, γίνεται με αφορμή την 1η επέτειο του site τους 4moms.gr , με το οποίο στηρίζουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Στην διαδικτυακή τους παρέα μάλιστα επιχειρούν να δώσουν συμβουλές, βοήθειες, ιδέες για μια καλύτερη οικογενειακή ζωή. Μητέρες και οι ίδιες, γνωρίζουν καλά τα τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και τους πολλαπλούς ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν.

Όσο για το εγχείρημα της Κυριακής; Πρόκειται για μία προσπάθεια οργανωμένη από μαμάδες για... μαμάδες μιας και έχουν σκοπό να συνδυάσουν ψώνια, ρούχα, αξεσουάρ και ποδόσφαιρο για τους μπαμπάδες!

Για αυτό το λόγο άλλωστε επιστράτευσαν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Άγγελο Μπασινά και τον Αντώνη Νικοπολίδη που θα ηγηθούν του τουρνουά την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του bazaar.

Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα κοσμικά πάρτι και διοργανώνουν bazaar [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα κοσμικά πάρτι και διοργανώνουν bazaar [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τα κοσμικά πάρτι και διοργανώνουν bazaar [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ