Ξενοδοχείο με την υπογραφή του οίκου Chanel στη Σιγκαπούρη - iefimerida.gr

Ξενοδοχείο με την υπογραφή του οίκου Chanel στη Σιγκαπούρη

Ξενοδοχείο με την υπογραφή του οίκου Σανέλ στη Σιγκαπούρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οίκος Chanel είναι μεγάλο όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και είναι συνυφασμένο με την κομψότητα και τη φινέτσα. Έτσι δεν είναι παράξενο το ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ξενοδοχείο Sofitel της Σιγκαπούρης το έμβλημα του οποίου θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Όπως έγινε γνωστό, η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Sofitel ανέθεσε στο διάσημο σχεδιαστή μόδας του οίκου Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ να σχεδιάσει το έμβλημα του νέου ξενοδοχείου Sofitel So που θα ανοίξει στη Σιγκαπούρη.

Το ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης θα είναι το τρίτο ξενοδοχείο της Sofitel που θα έχει την πινελιά γνωστού σχεδιαστή από το χώρο της μόδας. Πρώτος ήταν ο Κένζο Τακάδα που σχεδίασε το έμβλημα για το Sofitel So στον Μαυρίκιο, ενώ ο Κριστιαν Λακρουά στο Sofitel So της Μπανκόνγκ.

Το ξενοδοχείο Sofitel της Σιγκαπούρης έχει 134 δωμάτια και στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό ενώ η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει στοιχεία από την εποχή του Ναπολέοντα και εικόνες από τη σύγχρονη Σιγκαπούρη.

Η επίσημη προβολή του εμβλήματος του ξενοδοχείου θα γίνει στα μέσα του 2013, λίγες μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνιά του, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο ξενοδοχεία στη Βομβάη και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τα εγκαίνια των οποίων έχουν προγραμματιστεί για το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ