Τα τηλέφωνα στις Σκουριές «μίλησαν» - Τι έδειξε η άρση απορρήτου των επικοινωνιών - iefimerida.gr

Τα τηλέφωνα στις Σκουριές «μίλησαν» - Τι έδειξε η άρση απορρήτου των επικοινωνιών

Τα τηλέφωνα στις Σκουριές «μίλησαν» -Τι διαλόγους έδειξε η άρση απορρήτων των επ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων για τις καταστροφές στα ορυχεία Χρυσού στις Σκουριές έφερε στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία και σε ορισμένες περιπτώσεις τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα διαψεύδουν τις καταθέσεις τους. «Επεσαν τα άλλοθι από τα κινητά» υποστηρίζει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για κάποιους από τους κατηγορούμενους της καταδρομικής εμπρηστικής επίθεσης στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

Οπως αναφέρει και η «Βραδυνή», ένας από τους κατηγορούμενος υποστήριζε ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα του και το πρωί πήγε Εκκλησία, ωστόσο διαπιστώνεται ότι το κινητό του εκπέμπει από τις Σκουριές το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου και το πρωί της Κυριακής, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, η γυναίκα του επικοινωνεί... 13 φορές στο κινητό του για να τον βρει καταθέτει αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ενας άλλος κατηγορούμενος καταθέτει ότι κοιμήθηκε νωρίς και είχε κλειστό το κινητό του. Εκείνη τη μέρα είχε γενέθλια. Δεν βγήκε να διασκεδάσει και δεν δέχθηκε τηλεφωνήματα για ευχές (;) προσθέτει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην πολυσέλιδη κατάθεσή του.

Οπως αναφέρει και το newsit ένας άλλος κατηγορούμενος δήλωσε ότι είχε πάει για... κυνήγι στο Αγιο Ορος και είχε αφήσει τα κινητά του στο αυτοκίνητο. Έχουν καταγραφεί «απανωτές» τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα σε κατηγορουμένους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμπρηστική επίθεση, με τις συσκευές τους να εκπέμπουν από κεραίες κινητής τηλεφωνίας των Σκουριών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ