Το στήθος μου ήταν πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο», δηλώνει η Αμάντα Σέιφριντ - iefimerida.gr

Το στήθος μου ήταν πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο», δηλώνει η Αμάντα Σέιφριντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερβολικά αναλυτικά μίλησε για το στήθος της -και το πώς το στοματικό τη βοήθησε στο ρόλο της στους Αθλίους- η Αμάντα Σέιφριντ, πρωταγωνίστρια του Lovelace, στο περιοδικό Allure.

Παρόλο που η ατζέντης της δεν της επέτρεψε να φωτογραφηθεί με αδαμιαία περιβολή για το Naked Issue του γυναικείου περιοδικού Allure, όπως ήταν το κόνσεπτ, η ραγδαία ανερχόμενη ηθοποιός φρόντισε να αποζημιώσει το αντρικό κοινό με ιδιαίτερα πικάντικες δηλώσεις.

Ξεκινώντας από το πόσο αναπολεί το στήθος που είχε στα 19 της «Πριν από λίγες ημέρες είδα μια φωτογραφία μου σε ηλικία 19 ετών και το στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο! Ήταν νούμερο D και τώρα είναι C γιατί έχασα βάρος. Ηταν πανέμορφο. Και κοιτάζοντας πίσω αναρωτιέμαι γιατί βασανιζόμουν τόσο πολύ για το μέγεθός του. Αν και η αλήθεια είναι ότι με εμποδίζει αρκετές φορές. Αναγκάζομαι π.χ. να φοράω ένα πολύ μικρό και στενό αθλητικό σουτιέν όταν πάω για τρέξιμο, γιατί αλλιώς φτάνει να μου χτυπάει το πηγούνι».

Ενώ εξίσου περιγραφική ήταν και όσον αφορά τη συμβουλή που της έδωσε ο δάσκαλος φωνητικής της προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις του ρόλου της στους Άθλιους, στα πλαίσια της οποίας ήταν αναγκασμένη να τραγουδά: «Μου είπε να φανταστώ ότι κάνω μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα που νιώθεις στο βάθος του λαιμού σου και μετά να τραγουδήσω».

Το στήθος μου ήταν πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο», δηλώνει η Αμάντα Σέιφριντ  | iefimerida.gr 1

Κατά τα άλλα η 28χρονη σταρ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το γεγονός ότι υποδύεται την θρυλική ερωτική σταρ Λίντα Λάβλεϊς την έχει βοηθήσει να συμφιλιωθεί με εκείνα τα σημεία του κορμιού της που δεν της αρέσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Allure Chloe Αμάντα Σέιφριντ Lovelace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ