Επιστρέφουν τελικά οι Friends στην τηλεόραση; - iefimerida.gr

Επιστρέφουν τελικά οι Friends στην τηλεόραση;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν για 2η φορά σε μερικούς μήνες οι φήμες ότι οι παραγωγοί των Friends ετοιμάζουν ειδικό reunion επεισόδιο που θα προβληθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2014.

Η συγκεκριμένη εικόνα, που δείχνει τον γνωστό καναπέ των Friends από το Central Park, με λεζάντα «The one with the reunion-Thanksgiving 2014», έκανε χθες δυναμική επανεμφάνιση στο ίντερνετ.

Σύμφωνα με την Huffington Post, που έψαξε να δει τι συνέβη, όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεοπτικό σταθμό στην Τούλσα που πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτό την Κυριακή 7 Απριλίου, γράφοντας «Τα καλύτερα Κυριακάτικα νέα που θα μπορούσαμε να είχαμε».

Κάτι που ανάγκασε τη Warner Bros να βγει για άλλη μια φορά και να δηλώσει επίσημα ότι δεν υπάρχει άμεσα προγραμματισμένο reunion των Friends.

Οπως ακριβώς είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες και ο «Τσάντλερ» (Μάθιου Πέρι) τουιτάροντας ότι «δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτή την φήμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Friends NBC KHITS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ