Το ψηλότερο λούνα παρκ στον κόσμο: Χωρίς ανάσα στα 350 μέτρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το ψηλότερο λούνα παρκ στον κόσμο: Χωρίς ανάσα στα 350 μέτρα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο και μόνο η είδηση καθεαυτή είναι ικανή να προκαλέσει ίλιγγο, καθώς το Scary Amusement Park του Λας Βέγκας, είναι το ψηλότερο πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο, ενώ οι επισκέπτες του απολαμβάνουν τη θέα ή τον απόλυτο τρόμο από ύψος 350 μέτρων.

Το ψηλότερο λούνα παρκ του κόσμου, όπως αναφέρει το perierga, βρίσκεται στην κορυφή του διάσημου ξενοδοχείου «Stratosphere», ενός γιγάντιου ουρανοξύστη που είναι και το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ.

Η θέα μπορεί να είναι εκπληκτική και πανοραμική, αλλά, για όσους επιβαίνουν στο «τρενάκι του τρόμου» μάλλον αποτελεί έναν τρομερό εφιάλτη.

Για τους πιο τολμηρούς προσφέρεται η ελεύθερη πτώση από το «Big Shot», αλλά πραγματικά θα χρειαστούν πολλά... χαπάκια.

Αλλωστε από τόσο ύψος τα οποιαδήποτε ουρλιαχτά δεν μπορούν να εισακουστούν παρά μόνο από εκείνους που βρίσκονται στο εσωτερικό του εστιατορίου, ακριβώς κάτω από τον ζωντανό εφιάλτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ