Θρίλερ με Σαουδάραβα φοιτητή που νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Βοστώνη μετά την επίθεση - iefimerida.gr

Θρίλερ με Σαουδάραβα φοιτητή που νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Βοστώνη μετά την επίθεση

Θρίλερ με Σαουδάραβα φοιτητή που νοσηλεύεται φρουρόμενος στη Βοστώνη μετά την επ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραυματισμό μιας γυναίκας από τη Σαουδική Αραβία κατά τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη. Η συγκεκριμένη είναι παντρεμένη με έναν Σαουδάραβα φοιτητή, ενώ την κατάσταση περιπλέκει μια ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας η οποία αναφέρει ότι στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 20χρονος Σαουδάραβας.

«Ελπίζουμε ότι θα αναρρώσει, όπως και όλοι όσοι τραυματίστηκαν» δήλωσε ο πρίγκιπας Σαούντ αλ Φάισαλ μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη γυναίκα που έχει αποκτήσει τη Σαουδαραβική υπηκοότητα μετά το γάμο της με έναν Σαουδάραβα φοιτητή.

Νωρίτερα, η αμερικανική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ένας 20χρονος Σαουδάραβας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Βοστώνης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο τραυματίας δεν έχει συλληφθεί. Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν οι δηλώσεις του πρίγκιπα Φάισαλ αφορούν το ίδιο άτομο.

Ο πρίγκιπας εξέφρασε την «αλληλεγγύη των Σαουδαράβων στην τραγωδία» που σημειώθηκε στη Βοστωνη και τόνισε ότι η χώρα του καταδικάζει «όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες».

Η αστυνομία τονίζει ότι δεν έχει συλλάβει κανέναν ύποπτο μέχρι στιγμής. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν ποιος και γιατί διέπραξε την επίθεση, εάν τη σχεδίασε κάποια τρομοκρατική οργάνωση, ξένη ή εγχώρια ή αν ήταν ενέργεια ενός μεμονωμένου ατόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ