Βαρύ πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Βαρύ πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα

Βαρύ πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρόστιμο «μαμούθ» πληρώνει την έκρηξή του μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας ο πρόεδρος των πρασίνων «αγνόησε τις αξίες του αθλητισμού, του αθλητικού πνεύματος και του σεβασμού για όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη διοργάνωση και δεν επεδίωξε να διορθώσει με οποιονδήποτε τρόπο τις αβάσιμες κατηγορίες, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ζημία στα συμφέροντα αυτής».

Μάλιστα για την ποινή ελήφθησαν υπόψη «η επανειλημμένη διάπραξη παραβάσεων του καταστατικού της διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό, παρά τα πρόστιμα και τις προειδοποιήσεις», ενώ ο αθλητικός δικαστής προειδοποίησε την ΚΑΕ ότι αν επαναληφθούν ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, η ομάδα κινδυνεύει με αυστηρότερη τιμωρία, όπως ο προσωρινός αποκλεισμός από τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε προβεί σε εμπρηστικές δηλώσεις μετά το πρώτο παιχνίδι δηλώνοντας «Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Euroleague και ιδιαιτέρως του κ. Ρήγα»

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά και να αποκτήσει πλεονέκτημα για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ