Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Αριστοτέλη Ωνάση

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή του Ελληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία ενέπνευσε το σκηνοθέτη Φερνάντο Μεϊρέγες. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Μπράουλιο Μαντοβάνι.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώση των Κένεντι», το οποίο αναφέρεται στα νεανικά του χρόνια του Ωνάση στην Αργεντινή, τον ανταγωνισμό του με τον Σταύρο Νιάρχο, τις ερωτικές του σχέσεις με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι Ο, καθώς και στις σχέσεις του κροίσου με τον Μπομπ Κένεντι, τον άνθρωπο που επέβαλε μυστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις του μεγιστάνα και του απαγόρευσε το εμπόριο σε αμερικανικό έδαφος.

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι, οδήγησαν οι τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας να ελέγξουν την Τζάκι Ο.

Οι εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες του Αλ Πατσίνο και η αξιοσημείωτη φυσιογνωμική ομοιότητα του ηθοποιού με τον Αριστοτέλη Ωνάση έκαναν την επιλογή του μονόδρομο, ενώ αναμφισβήτητα αναμένεται μία μοναδική ερμηνεία.

Ο σκηνοθέτης αναζητά ακόμη την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Τζάκι Ο, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από το Σεπτεμβρίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ