100.000 θαμμένα πακέτα τσιγάρα βρέθηκαν τυχαία στα Χανιά - iefimerida.gr

100.000 θαμμένα πακέτα τσιγάρα βρέθηκαν τυχαία στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως οι σκύλοι κρύβουν τα κόκκαλα στο χώμα για να τα φάνε όταν πεινάσουν; Ετσι και λαθρέμποροι στα Χανιά έθαψαν 100.000 πακέτα τσιγάρα για να τα διαθέσουν στην αγορά όταν πλέον θα είναι ασφαλές. Το απίστευτο αυτό εύρημα ήρθε στην επιφάνεια κατά τύχη. Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή της λιμνοδεξαμενής Ελους διέκριναν ανάμεσα στα χώματα ένα χαρτοκιβώτιο.

Ακολούθησαν εργασίες για να απομακρυνθούν τα χώματα προκειμένου να φανεί τι κρυβόταν στο έδαφος και μόλις ολοκληρώθηκε η εκσκαφή, αποκαλύφθηκαν 100.000 πακέτα τσιγάρα που δεν είχαν περάσει από το τελωνείο και τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι οι λαθρέμποροι έβγαλαν το φορτίο από κάποιο σκάφος, αλλά οι παραλήπτες φοβήθηκαν να το μεταφέρουν εξ αιτίας της έντονης παρουσίας πλωτών του Λιμενικού και περιπολιών της Αστυνομίας τις τελευταίες δυο ημέρες στην ευρύτερη περιοχή και προσπάθησαν να το κρύψουν με σκοπό να επέστρεφαν αργότερα για να το πάρουν. Και τώρα κλαίνε όλα τ' αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ