Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Τετάρτη -24ωρη απεργία των γιατρών - iefimerida.gr

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Τετάρτη -24ωρη απεργία των γιατρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και όλες οι προνοιακές δομές, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στους μισθούς τους και τα μέτρα του Μνημονίου.

Η ΟΕΝΓΕ σε ανακοίνωση της, ζητά την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων, τις προσλήψεις γιατρών και την καθολική και δωρεάν πρόσβαση των γιατρών στο ΕΣΥ σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» και καλεί τις ενώσεις γιατρών να συμμετάσχουν ενεργά στην απεργία κάνοντας συλλαλητήρια στα νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά την Αθήνα ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο υπουργείο Υγείας, ενώ στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή.

Αντίστοιχα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκηρύξει για την ίδια ημέρα εξάωρη στάση εργασίας - από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στην συγκέντρωση έξω το από το υπουργείο Υγείας και την πορεία προς τη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ