Σταρ του MTV κατηγορεί τον πιο προικισμένο ερωτικό σταρ του πλανήτη ότι έχει «μικρό μόριο» - iefimerida.gr

Σταρ του MTV κατηγορεί τον πιο προικισμένο ερωτικό σταρ του πλανήτη ότι έχει «μικρό μόριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φαρσοκωμωδία στην οποία έχει εξελιχθεί η υπόθεση του ερωτικού βίντεο της Φάρα Άμπραχαμ, γνωστής από το Teen Mom του MTV, συνεχίζεται με εκείνη να εξαπολύει αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του παρτενέρ της Τζέιμς Ντιν.

«Είναι κακός άνθρωπος που χρησιμοποιεί τους άλλους για να μείνει στην δημοσιότητα. Πρέπει να εγκαταλείψει την καριέρα του στην ερωτική βιομηχανία γιατί δεν σέβεται τις γυναίκες και το μόριό του είναι μικρό». Αυτό δήλωσε η 22χρονη σταρ του ΜTV για τον παρτενέρ της, Τζέιμς Ντιν.

Αιτία είναι ότι ο Ντιν, πολυβραβευμένος στο χώρο του (με 1500 ταινίες στο ενεργητικό του, φωτογραφήσεις στο GQ και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Canyons δίπλα στην Λίντσεϊ Λόχαν) δεν δέχθηκε να προσποιηθεί ότι τα έχουν, προκειμένου η Φάρα να μπορέσει να περάσει το βίντεο ως ερασιτεχνικό.

Δηλώνοντας πως «Δεν έχει λογική να προσλαμβάνεις τον πλέον διάσημο ερωτικό σταρ στον κόσμο για να πρωταγωνιστήσει σε ερασιτεχνικό βίντεο». Αλλά αρνούμενος ωστόσο να πέσει στο επίπεδο της πρώην έφηβης σταρ δηλώνοντας «Δεν έχω κάτι κακό να πω για εκείνη. Δεν έχω καμία διάθεση να διαιωνίσω όλο αυτό τον αρνητισμό».

Σταρ του MTV κατηγορεί τον πιο προικισμένο ερωτικό σταρ του πλανήτη ότι έχει «μικρό μόριο» | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά το σχόλιο για τον ανδρισμό του, αυτό είναι εντελώς εκτός λογικής, από την στιγμή που τα ομοιώματα του μορίου του (που έχει μήκος 23 εκατοστών) μοσχοπουλάνε.

Ενώ ο ίδιος θεωρείται είδωλο ανάμεσα στις έφηβες επειδή είναι ο πρώτος ερωτικός σταρ που δείχνει σαν το αγόρι της διπλανής πόρτας.

Το πρόβλημα και πάλι είναι η Φάρα (και η μάνατζερ μάνα της) που επιχείρησαν να κάνουν μια κίνηση καριέρας αντίστοιχη με αυτής της Καρντάσιαν. Αλλά απέτυχαν. Όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι κανένας διανομέας δεν διανοείται να δώσει τα 2 εκ. δολάρια που ζητάει -ανεπίσημα πάντα- για να το κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο TMZ Τζέιμς Ντιν Φάρα Άμπραχαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ