Εκδιδόμενη έβγαλε 1 εκ. δολάρια προσφέροντας υπηρεσίες σε πλούσιους «σπασίκλες» της Σίλικον Βάλεϊ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκδιδόμενη έβγαλε 1 εκ. δολάρια προσφέροντας υπηρεσίες σε πλούσιους «σπασίκλες» της Σίλικον Βάλεϊ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν εργάζεσαι νυχθημερόν στα πιεστικά εργασιακά και απάνθρωπα ανταγωνιστικά περιβάλλοντα εταιρικών κολοσσών της Σίλικον Βάλεϊ, όπως το Facebook ή το LinkedIn, η έννοια «φυσιολογικοί ρυθμοί ζωής» είναι κάτι άγνωστο. Τα πάντα υποτάσσονται στο νόμο της παραγωγικότητας από τον οποίο δεν ξεφεύγει φυσικά ούτε το σεξ. Ελάχιστα εκπλήσσει λοιπόν η είδηση ότι οι ορδές των νέων, πλούσιων «δούλων του πυριτίου» ξοδεύουν ολόκληρες περιουσίες στον αγοραίο έρωτα.

Η Λόρι Σίγκαλ του CNNMoney συνομίλησε με εκδιδόμενες στην Bay Area, όπως επίσης και με τις τοπικές αρχές. Ολοι συμφώνησαν στο εξής: η πορνεία ευδοκιμεί τροφοδοτούμενη από την... τεχνολογία. Αποτέλεσμα η αύξηση του αριθμού των πελατών, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα στον τομέα της πορνείας.

Μία εκδιδόμενη, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει βγάλει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε νεαρά, πλούσια στελέχη μεγάλων εταιρειών της Σίλικον Βάλεϊ.

«Στην πλειοψηφία τους οι πελάτες είναι γλυκύτατοι, ευγενικοί και ήσυχοι. Πρόκειται για εικοσάρηδες» δίχως σεξουαλική και συναισθηματική ζωή που δεν γνωρίζουν καν πώς να γνωρίσουν κοπέλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ