H Ερμιόνη του Χάρι Πότερ χορεύει pole dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

H Ερμιόνη του Χάρι Πότερ χορεύει pole dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καθωσπρέπει εικόνα της επιχειρεί να κατεδαφίσει η 23χρονη Έμμα Γουότσον μέσα από την συμμετοχή της στο Bling Ring, την νέα ταινία της Σοφία Κόπολα.

Λίγες μέρες μετά το προκλητικό της εξώφυλλο στην βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ ήρθε η κυκλοφορία στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης επίμαχης σκηνής από το Bling Ring για να κάνει σαφές ότι η «Ερμιόνη» που ξέραμε, δεν υπάρχει πια.

Στην θέση της έχει εμφανιστεί μια 23χρονη ηθοποιός με ταλέντο και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό. Ένα γεγονός που δίνει στην Έμμα Γουάτσον την άνεση να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η καριέρα της.

Όπως ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Bling Ring, την νέα -βασισμένη στην πραγματικότητα- ταινία της Σοφία Κόπολα που την θέλει να ηγείται μιας ομάδας νεαρών ληστών που εισβάλουν στα σπίτι επωνύμων (όπως οι Πάρις Χίλτον και Λίντσεϊ Λόχαν) προκειμένου να κλέψουν ρούχα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ