Τρόμος για τους παίκτες της ΑΕΚ - Φοβούνται να πάνε στα σπίτια τους - iefimerida.gr

Τρόμος για τους παίκτες της ΑΕΚ - Φοβούνται να πάνε στα σπίτια τους

aek-epeisodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστο είναι το μέλλον και οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, μετά την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και την οριστική διακοπή του αγώνα ΑΕΚ - Πανθρακικός. Ο προπονητής της «Ενωσης» Τραϊανός Δέλλας, έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι διανυκτέρευσαν σε φιλικά σπίτια, καθώς φοβούνται τυχόν επιθέσεις σε βάρος τους, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα έρθουν στην προπόνηση της Τετάρτης. Μάλιστα άγνωστο είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί η ΑΕΚ την Κυριακή εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Δημητρέλος έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο με καρδιακό πρόβλημα. Υποβλήθηκε σε στεφανιογράφημα και περιμένει τα αποτελέσματα, ενώ σε ό,τι αφορά στην απουσία του από τα αποδυτήρια, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό, οι πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της ασφάλειας της Ενωσης ειδοποίησαν τον πρόεδρο να φύγει στο 65' της αναμέτρησης γιατί ήδη στη θύρα 29 είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της ομάδας με σκοπό να κάνουν κίνηση προς τις θέσεις των επισήμων, αναφέρουν τα «ΝΕΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ