Ποια σταρ πέταξαν έξω από τα MTV Movie Awards για ανάρμοστη συμπεριφορά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποια σταρ πέταξαν έξω από τα MTV Movie Awards για ανάρμοστη συμπεριφορά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραβείο Κωμικής Ιδιοφυΐας προσπάθησε να αρπάξει από τα χέρια του Γουίλ Φέρελ η Ομπρεϊ Πλάζα, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Park and Recreations. Ενα στιγμιότυπο που τελικά δεν ήταν, όπως όλοι πίστεψαν, προβαρισμένο.

«Είσαι καλά; Τι συμβαίνει;», ρώτησε ο Γουίλ την Ομπρεϊ η οποία ανέβηκε στη σκηνή των MTV Music Awards, με ένα ποτήρι στο χέρι, και προσπάθησε να του αρπάξει το βραβείο Comedic Genius από τα χέρια. Την ίδια ώρα που είχε γραμμένο στο στήθος της το όνομα της επόμενης ταινίας της.

Ο Φέρελ, προς τιμή του, προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας, αφού την ανάγκασε να πάει να καθίσει πίσω στη θέση της στην πρώτη σειρά, «Μπράβο, έγινε ακριβώς όπως το προβάραμε. Δεν ήταν ούτε πολύ μεγάλο σε διάρκεια, ούτε πολύ μικρό».

Μόνο που η αλήθεια ήταν διαφορετική. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μια έμπνευση της ταλαντούχας κωμικού που δεν άρεσε καθόλου στο MTV, οι υπεύθυνοι των οποίων της ζήτησαν να φύγει αμέσως από τον χώρο της τελετής.

Ενώ αργότερα ο Φέρελ δήλωσε: «Ηθελε να μου πει κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά το μόνο που μύριζα ήταν το αλκοόλ στην ανάσα της και το ότι ήταν ιδρωμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ