Νέο «σοκ»: Στην Α2 κατηγορία η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Νέο «σοκ»: Στην Α2 κατηγορία η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Νέο «σοκ»: Στην Α2 κατηγορία η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μέρα μετά το «σοκ» της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 κατηγορία.

Οι 18 φορές πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν 3-2 από τη Νίκη Αιγινείου στα πλέι άουτ και αποχαιρέτησαν την κατηγορία, αφού ήθελαν νίκη τουλάχιστον με 3-1 σετ για να εξακολουθήσουν να ελπίζουν.

Έτσι, η συνέχεια της διαδικασίας δεν έχει πλέον καμία σημασία, καθώς οι «πράσινοι» έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία τους και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Την ίδια ώρα, ο Παμβοχαϊκός «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού από τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στην Α1 Ανδρών, καθώς στην εναρκτήρια αναμέτρηση επικράτησε των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη με 3-0, έκανε το 1-0 και πήρε το πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Η δεύτερη συνάντηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης στο ίδιο γήπεδο και ακολούθως θα μεταφερθεί στο Βραχάτι, με τον πρωταθλητή Ελλάδας θα αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ