Ο βοσκός που έσφαξε την 20χρονη άκουγε το όνομα «Μαρία» και τρελαινόταν - iefimerida.gr

Ο βοσκός που έσφαξε την 20χρονη άκουγε το όνομα «Μαρία» και τρελαινόταν

Ο βοσκός που έσφαξε την 20χρονη στους Φιλιάτες άκουγε το όνομα «Μαρία» και τρελα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κοπέλες που έχουν το όνομα «Μαρία» και όχι μόνο με την άτυχη φοιτήτρια νοσηλευτικής που έσφαξε με 35 μαχαιριές στη μέση του δρόμου στους Φιλιάτες, είχε πρόβλημα ο βοσκός, όπως καταγγέλλει ο θείος της 20χρονης.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο θείος της 20χρονης Δημήτρης Μπούτος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το τέρας αυτό, όπως έχω ακούσει, έχει πρόβλημα και με άλλες Μαρίες. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και πρέπει να το επισημάνουμε στις αρχές».

Παράλληλα, ο θείος της άτυχης φοιτήτριας ανέφερε πως το κορίτσι αν και ήταν προβληματισμένο όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Facebook, κανείς από την οικογένειά της δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Δεν είχαμε λάβει κανένα τέτοιου είδους μήνυμα» δήλωσε ο θείος της.

Οπως είναι γνωστό η 20χρονη έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου στους Φιλιάτες, όταν ο 25χρονος βοσκός σε κατάσταση αμόκ επειδή η άτυχη κοπέλα δεν ενέδιδε στις ασφυκτικές πιέσεις να συνάψουν σχέση την σκότωσε με 35 μαχαιριές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ