Το Κάμα Σούτρα στην ψηφιακή εποχή: Εφαρμογή για smartphones το παρουσιάζει σε 3D μορφή - iefimerida.gr

Το Κάμα Σούτρα στην ψηφιακή εποχή: Εφαρμογή για smartphones το παρουσιάζει σε 3D μορφή

Το Κάμα Σούτρα στην ψηφιακή εποχή: Εφαρμογή για smarthphones το παρουσιάζει σε 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάταγο αναμένεται να κάνει μια νέα εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη για download σε όλα τα smarthphones. Ο λόγος που προεξοφλείται η... επιτυχία του; Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η τρισδιάστατη έκδοση του γνωστού σε όλους Κάμα Σούτρα.

Η εφαρμογή αυτή θα δείχνει ζευγάρια σε ψηφιακή τρισδιάστατη μορφή να κάνουν σεξ σε όλες τις γνωστές 69 στάσεις του Κάμα Σούτρα. Προκειμένου η εφαρμογή να καταστεί ο απόλυτος οδηγός για όσους ενδιαφέρονται να τελειοποιήσουν τις στάσεις τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, θα περιλαμβάνει ολογράμματα, διαγράμματα και θα προσφέρει πανοραμική οπτική κάθε γνωστής στάσης του Κάμα Σούτρα.

Με αυτόν τον τρόπο το Κάμα Σούτρα που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια και μεταφράστηκε το 1883 από τον Βικτωριανό ερευνητή Ρίτσαρντ Μπάρτον, αποκτά μία καινοτόμα και σύγχρονη μορφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ