Κηπουρός μόλις... 105 ετών δίνει συμβουλές για τριανταφυλλιές μέσω Twitter - iefimerida.gr

Κηπουρός μόλις... 105 ετών δίνει συμβουλές για τριανταφυλλιές μέσω Twitter

Κηπουρός μόλις... 105 ετών δίνει συμβουλές μέσω Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή του Ράλφ Οάρε είναι πράγματι εντυπωσιακή, καθώς, γνώρισε την κηπουρική σε ηλικία μόλις έξι ετών και έπειτα από ενενήντα εννέα χρόνια συνεχίζει να φυτεύει φυτά και λουλούδια, ενώ προσφέρει και τις συμβουλές του αφιλοκερδώς μέσω Twitter.

Παρατηρώντας και θαυμάζοντας τον κήπο του, ο οποίες, στο μεγαλύτερό του μέρος είναι αφιερωμένος στην αγαπημένη του σύζυγο Ντόροθι την οποία έχασε πριν από δύο χρόνια, ο υπερήλικας Ράλφ απαντάει σε ερωτήματα και προσφέρει απλόχερα τη γνώση του περί κηπουρικής σε όποιον θέλει να ενημερωθεί.

Την ιδέα των social media του την έδωσαν από ένα κατάστημα που πουλάει έπιπλα κήπου στη γειτονιά του και από τότε που έφτιαξε το hashtag#AskRalph κατακλύζεται από ερωτήσεις για τριανταφυλλιές, φίκους, πετούνιες και άλλα πολλά, ενώ οι followers του αυξάνονται συνεχώς.

Ο ίδιος δηλώνει ότι η ενασχόληση με τον κήπο τον βοηθάει να είναι διαρκώς ενεργός σώματι και πνεύματι, ενώ τα λουλούδια του δίνουν συνεχώς κουράγιο να αντεπεξέλθει σε όποιες δύσκολες στιγμές συναντάει στη ζωή του.

Βέβαια, ο Ράλφ, δεν είναι εντελώς μόνο σε αυτή την προσπάθεια, καθώς, μπορεί να είναι πλήρως εξοικειωμένος με το iPad του αλλά, παραδόξως, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τον υπολογιστή, όποτε έρχονται σε βοήθειά του τα έξι εγγόνια του.

Ο Ράλφ πιθανότατα δεν είναι μόνο ένας από τους γηραιότερους χρήστες του twitter στον κόσμο, αλλά και ένας από τους γηραιότερους κηπουρούς στην υφήλιο, ωστόσο, σίγουρα κερδίζει τις καρδιές και τη συμπάθεια όλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ