Θρασύτατη ληστεία στο κέντρο του Κολωνακίου - Πήραν 70.000 ευρώ από 90χρονο γιατρό - iefimerida.gr

Θρασύτατη ληστεία στο κέντρο του Κολωνακίου - Πήραν 70.000 ευρώ από 90χρονο γιατρό

Θρασύτατη ληστεία στο κέντρο του Κολωνακίου -Πήραν 70.000 ευρώ από 90χρονο γιατρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 90χρονος συνταξιούχος γιατρός πήγε σήμερα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επί της οδού Ακαδημίας 40 και προχώρησε σε ανάληψη του ποσού των 100.000 ευρώ.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στην οδό Καρνεάδου, όπου τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ώρα που μπήκε στο ασανσέρ, μαζί του εισήλθαν ένας άντρας και μια γυναίκα οι οποίοι τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και του πήραν από τη μία τσέπη τις 70.000 χιλιάδες ευρώ, από αυτά που είχε. Τα υπόλοιπα ευτυχώς για τον ίδιο τα είχε βάλει σε μια άλλη τσέπη και έτσι τα γλύτωσε.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ενδεχομένως πρόκειται για σπείρα που τον παρακολούθησε την ώρα της ανάληψης ενώ εξετάζεται παράλληλα και το ενδεχόμενο να πρόκειται για πρόσωπα που γνώριζαν την πρόθεσή του να προχωρήσει στη σημαντική αυτή ανάληψη.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η θρασύτατη ληστεία έγινε σε πολυκατοικία που απέχει μόλις 50 μέτρα από τις πρεσβείες της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας, που είναι δύο από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ