Διάσπαση της διάσπασης για τους αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Διάσπαση της διάσπασης για τους αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ

Διάσπαση της διάσπασης για τους αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χωρίζουν τα τσανάκια τους» πριν καλά καλά προλάβουν να γίνουν κόμμα οι αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ οι οποίοι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, διοργάνωσαν μυστική σύναξη στελεχών σε ξενοδοχείο των Αθηνών και συμφώνησαν για τη συγκρότηση ενός «αριστερού φορέα».

Οπως πληροφορείται το iefimerida.gr, ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας εξακολουθεί να βρίσκεται στα σκαριά, στον οποίο άλλωστε θα μετέχουν οι πρόσφατα αποχωρήσαντες βουλευτές από τη ΔΗΜΑΡ κύριοι Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς.

Αντιθέτως, όπως είπαν καλά ενημερωμένες πηγές στο iefimerida.gr οι κύριοι Ανδρέας Νεφελούδης και Στέφανος Μπαγεώργος επικαλούμενοι «πολιτικές διαφορές» αλλάζουν... ρότα προχωρώντας σε μία κίνηση εν είδη forum διαλόγου, με το όνομα «Αριστερή Προοπτική», αφήνοντας πίσω την επιλογή να μετέχουν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές τονίζουν στο iefimerida.gr πως «τελευταία στιγμή οι κύριοι Νεφελούδης και Μπαγεώργος τράβηξαν το δικό τους δρόμο, προφανώς γιατί επιθυμούν στο προσεχές μέλλον να ενταχθούν ως ομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας στη συνέχεια πώς «παρά τις μεταξύ μας διαφωνίες, το σίγουρο είναι ότι μέσα σ' ένα σκηνικό πολιτικών ανατροπών θα βοηθήσουν στο κλίμα των επικείμενων συνεργασιών στο χώρο της αριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ