Ο Ψινάκης ζήτησε να του βρουν οικιακή βοηθό και του έστειλαν την... Μέρκελ - iefimerida.gr

Ο Ψινάκης ζήτησε να του βρουν οικιακή βοηθό και του έστειλαν την... Μέρκελ

Ο Ψινάκης ζήτησε να του βρουν οικιακή βοηθό και του έστειλαν την... Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναυδος έμεινε ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Ηλίας Ψινάκης, όταν το γραφείο στο οποίο απευθύνθηκε για να του βρουν οικιακή βοηθό του ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που θα του έστελναν στο σπίτι για να του κάνει τις δουλειές.

Ο λόγος; Η κοπέλα άκουγε στο όνομα... Μέρκελ. Στο άκουσμα της συνωνυμίας με την Γερμανίδα καγκελάριο ο κ. Ψινάκης... πάγωσε και αποφάσισε, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πληρούσε όλα τα κριτήρια που είχε θέσει ο γνωστός μάνατζερ (να είναι πρόσχαρη, διακριτική, με καλή παρουσία, έμπειρη και να είναι τέλεια και σχολαστική στο σιδέρωμα), να τις αλλάξει όνομα και να την αποκαλεί Μέριλιν.

Σύμφωνα με το Gossip-tv η Μέριλιν, πλέον, δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου που της άλλαξαν το όνομα, δεδομένου, ότι παρά την κρίση, ο μισθός της ανέρχεται στα 900 ευρώ μηνιαίως συν την ασφάλισή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ