Στις φυλακές Γρεβενών ο 25χρονος που έσφαξε την άτυχη φοιτήτρια στους Φιλιάτες - iefimerida.gr

Στις φυλακές Γρεβενών ο 25χρονος που έσφαξε την άτυχη φοιτήτρια στους Φιλιάτες

Στις φυλακές Γρεβενών ο 20χρονος που έσφαξε την άτυχη φοιτήτρια στους Φιλιάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Φιλιάτων η υπόθεση της στυγνής δολοφονίας της 25χρονης Μαρίας στη μέση του δρόμου την προηγούμενη εβδομάδα με τον δολοφόνο της να βρίσκεται το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον του ανακριτή και εν συνεχεία να οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 20χρονος δράστης ανακρίθηκε στο μέγαρο αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας και η μεταγωγή του προς τα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα firmani και άλλα τοπικά μέσα ο δολοφόνος έχει ήδη εγκαταλείψει την σκληρή και αμετανόητη στάση που κρατούσε τις προηγούμενες ημέρες και, πλέον, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι έκανε και τις συνέπειες των πράξεών του.

Εν τω μεταξύ οι καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων για τη σφαγή της άτυχης Μαρίας είναι συγκλονιστικές, καθώς αναφέρουν ότι την έσφαξε με μια κίνηση στο λαιμό και εν συνεχεία άρχισε να τη χτυπάει σε όλο της το σώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ