H 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον μιλάει για εκείνον και την ανακαίνιση στην Neverland που ετοιμάζει - iefimerida.gr

H 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον μιλάει για εκείνον και την ανακαίνιση στην Neverland που ετοιμάζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως ήταν πραγματικά ο Μάικλ Τζάκσον ως πατέρας -και γιατί ανάγκαζε τα παιδιά του να φοράνε μάσκες- μίλησε η 15χρονη Πάρις Τζάκσον στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Ήταν υπέροχος πατέρας. Μας αγαπούσε όλους μέχρι θανάτου. Μας προστάτευε και προσπαθούσε να μας παρέχει την καλύτερη δυνατή μόρφωση. Όσον αφορά τις μάσκες, αυτό το έκανε γιατί δεν ήθελε να ξέρει κανείς πως μοιάζαμε. Αυτός ήταν ο τρόπος του να μας δώσει κάτι που εκείνος ποτέ δεν είχε, δηλαδή μια φυσιολογική παιδική ηλικία». Αυτό δήλωσε η Πάρις Τζάκσον στην Daily Mail. Προσθέτοντας πως «Στόχος μου όταν μεγαλώσω είναι να γίνω καρδιοχειρουργός. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Πάρις μίλησε για τα σχέδιά της να επαναφέρει το ράντσο της Neverland σε λειτουργιά προκειμένου να μπορούν να το απολαμβάνουν άρρωστα παιδιά. Τονίζοντας το πόσο έκλαψε όταν είδε την ρόδα του λούνα παρκ να λείπει «Ήταν ένα πανέμορφο μέρος και εξακολουθεί να έχει θετική ενέργεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ