Ντελίβερι ινδικό έστειλε με το ιδιωτικό της τζετ από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες η Τζολί στον Πιτ

Την λαχτάρα του Μπράντ Πιτ για καλό ινδικό φαγητό φρόντισε να καλύψει η Τζολί στα πλαίσια της εμφάνισής της στην Σύνοδο των G8 που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Την ώρα που η 37χρονη πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών έβγαζε λόγο στην Σύνοδο των G8 με στόχο την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών κατά την διάρκεια ένοπλων συγκρούσεων, είχε φροντίσει να στείλει τον Μάντοξ μαζί με ένα σωματοφύλακα στο αγαπημένο ινδικό εστιατόριο της οικογένειας (την περίοδο που ζούσαν στην Αγγλία) προκειμένου να παραλάβει μια παραγγελία από τα αγαπημένα του πιάτα όπως lamb bhuna, chicken korma και chicken tikka. Τα οποία είχε δώσει εντολή να μαγειρευτούν και μετά να μπουν αμέσως στην κατάψυξη προκειμένου να παραμείνουν φρέσκα.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun που τονίζει το πόσο λείπει στο Μπράντ το αγαπημένο του κάρι. Και τονίζοντας ότι ο Μάντοξ παρέλαβε και ένα κασόνι με μπύρες Kingfisher και Cobra που επίσης δεν μπορεί να βρει εύκολα.

Το ντελίβερι πέταξε πρώτη θέση με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας με προορισμό το Λος Άντζελες. Εκεί που είχαν την ευκαιρία να καθίσουν όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι, να το αποψύξουν και να το απολαύσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ