Oι τουρίστες ανακαλύπτουν σιγά-σιγά τη μαγεία της στέπας στη Σιβηρία [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι τουρίστες ανακαλύπτουν σιγά-σιγά τη μαγεία της στέπας στη Σιβηρία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχή έγινε με τη μακρινή και παγωμένη Ανταρκτική που δειλά δειλά έκανε την εμφάνισή της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Τώρα ήρθε η σειρά για μια ακόμη μακρινή και μέχρι πρότινος απρόσιτη περιοχή, τη Σιβηρία. Το όνομά της που έχει ταυτιστεί με τις άγονες και έρημες στέπες μεταλλάσσεται σε νέο και συναρπαστικό τουριστικό προορισμό.

Η Σιβηρία απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα διαφορετικό προορισμό και διαφημίζεται ως εναλλακτική λύση απέναντι στους παραδοσιακούς τουριστικούς προορισμούς λόγω της ποικιλίας στη γεωγραφική μορφολογίας και τις διαφορετικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς (σκι και σνόουμπορντ το χειμώνα, σαουνα, χόβερκραφτ, έλκηθρο με σκύλους και ρωσικές παραστάσεις μπαλέτου)

Η Σιβηρία με εννέα περιοχές αναγνωρισμένες από την UNESCO και σχεδόν άλλες εκατό να βρίσκονται υπό εξέταση, έχει εκπληκτική φυσική ομορφιά. Το γεγονός αυτό μαζί με τη συντονισμένη προσπάθεια που κάνει η ρωσική κυβέρνηση την προώθηση του διεθνούς τουρισμού εντός των συνόρων της, αναμένει να αποδώσει καρπούς στον τουρισμό της Σιβηρίας στο άμεσο μέλλον.

Στην γνωριμία του κοινού με τη Ρωσία θα βοηθήσει η διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Σότσι που αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στον τουρισμό της.

Πηγή touristorama.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ