Πυρά κατά του Μπίμπερ στο διαδίκτυο - Θα ήθελε η (νεκρή Εβραία) Αννα Φρανκ να ήταν θαυμάστριά του! - iefimerida.gr

Πυρά κατά του Μπίμπερ στο διαδίκτυο - Θα ήθελε η (νεκρή Εβραία) Αννα Φρανκ να ήταν θαυμάστριά του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φράση έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά ήταν αρκετή για να προκαλέσει αρνητική αίσθηση. Ο 19χρονος ποπ σταρ επισκέφθηκε το μουσείο της Αννα Φρανκ στο Αμστερνταμ και πριν φύγει έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών πως ελπίζει το κορίτσι που πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης να ήταν θαυμάστριά του, αν η ιστορία της είχε εξελιχθεί διαφορετικά.

Ο Καναδός δέχθηκε αρκετή κριτική για αυτή τη φράση, με τη σελίδα του μουσείου στο Facebook να κατακλύζεται από αρνητικά σχόλια ανθρώπων που θεώρησαν ότι ο σταρ έδειξε έλλειψη ευαισθησίας. «Δίνει έμπνευση αυτή η επίσκεψη. Η Αννα ήταν εκπληκτικό κορίτσι. Ελπίζω να ήταν Beliber (οι θαυμάστριες του Μπίμπερ)», έγραψε συγκεκριμένα στο σημείωμά του.

Βέβαια, εννοείται πως οι φανατικές υποστηρίκτριες του Καναδού έδωσαν τη μάχη τους για να τον υπερασπιστούν. Το χειρότερο όμως ήταν πως οι περισσότερες από εκείνες που τον ακολουθούν στο twitter έγραψαν πως δεν γνώριζαν ποια είναι η Αννα Φρανκ.

Το μουσείο το οποίο επισκέφθηκε το ποπ είδωλο στεγάζεται στο σπίτι όπου κρύφτηκε από τους Ναζί η Αννα Φρανκ με την οικογένειά της πριν συλληφθούν. Το κορίτσι που με το ημερολόγιο που κρατούσε έγινε σύμβολο του Ολοκαυτώματος πέθανε από τύφο το 1945 σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ