«Δεν έκανα ποτέ παιδιά, γιατί τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται δυστυχισμένα», δηλώνει η Ελένη Ανουσάκη - iefimerida.gr

«Δεν έκανα ποτέ παιδιά, γιατί τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται δυστυχισμένα», δηλώνει η Ελένη Ανουσάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη που έδωσε σε Κυπριακό περιοδικό. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για την σχέση της με τον Φίνο και το γιατί δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Δεν απόκτησα παιδιά, γιατί δεν ήθελα. Τα παιδιά των ηθοποιών γίνονται δυστυχισμένα, με λίγες εξαιρέσεις κι από σύμπτωση. Σ' αυτές ανήκω κι εγώ, επειδή η Μαλαίνα (σ.σ. η μητέρα της, η οποία υπήρξε σπουδαία ηθοποιός της εποχής) ήταν μια σπάνια μάνα. Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί όταν έχεις μια μάνα ηθοποιό που παράλληλα πηγαινοέρχεται σε εξορίες, μεγαλώνεις δύσκολα. Αν έχεις όμως αγάπη, διαμορφώνεις έναν χαρακτήρα που μπορεί να σε βγάλει σ' ένα ξέφωτο, μέσα από δύσκολες στιγμές. Ούτε η μάνα μου άφηνε κάτι στην τύχη. Κι όταν, υπό την πίεση του θανάτου του πατέρα μου, έπρεπε να κυριαρχήσω στις ευαισθησίες μου, με πήγε σε έναν οικογενειακό φίλο ψυχίατρο». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στο Down Town Κύπρου.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πόσο την βοήθησε η ψυχανάλυση «Εμένα με ωφέλησε να μη χάσω την «πυξίδα» μου, γιατί έμαθα να κάνω διάλογο με τον εαυτό μου και να αναλύω τα ωραία, τα άσχημα ή τα καταπληκτικά που μου συνέβαιναν. Έτσι, το ότι βρέθηκα να τρώω με τον, για παράδειγμα, Frank Sinatra δεν ήταν πολύ σπουδαίο τελικά, αφού είχα πάει για γυρίσματα στην Ιταλία!».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Ελένη Ανουσάκη μίλησε για το γιατί δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Φίνο («Ήθελε να μου βγάλει τα δόντια, να με κάνει ξανθιά. Να πληρώνομαι με το μήνα και να μην αποφασίζω για τους ρόλους μου. Ο Φίνος ήθελε αποκλειστικότητα και εγώ δεν την ήθελα ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν έκανα μεγάλη ή καλή καριέρα. Αλλά εγώ νιώθω ότι πορεύτηκα πολύ καλά») και για την πρώτη της μέρα εκτός Βουλής («Ήταν από τις σημαντικότερες της ζωής μου. Άδειασα το πολιτικό μου γραφείο και μετέφερα τα πράγματά μου σ' έναν χώρο στη Φιλοθέη. Κι είπα 'εδώ θα γίνει ένα μικρό ιατρείο της ψυχής μου...'. Μέσα απ' τα κλάματα για τη ματαιότητα των πραγμάτων και την οδύνη για το θάνατο της μάνας μου, τους καυγάδες στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τις επιστολές για να μη με καλούν στα κανάλια, θα αντιμετωπίσω την αλήθεια, για όλα. Θα δώσω την ευκαιρία στην Ελένη να γίνει μαθήτρια της ζωής. Θα μελετώ περισσότερο, θα κολυμπώ, θα ταξιδεύω. Θα γίνω ευτυχισμένη»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ