Ποιος έριξε αυγά στο κεφάλι του Τομ Κρουζ; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος έριξε αυγά στο κεφάλι του Τομ Κρουζ; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον βρέθηκε ο 50χρονος Τομ Κρουζ προκειμένου να προωθήσει την νέα του ταινία, ονόματι Oblivion. Εκεί που δεν δίστασε να λάβει μέρος σε ένα «επικίνδυνο» παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Η διαφορά με την κανονική ρώσικη ρουλέτα είναι ότι ο 50χρονος σταρ και ο ευφάνταστος παρουσιαστής δεν είχαν ανάμεσά τους ένα περίστροφο με μια μόνο σφαίρα, αλλά μια δωδεκάδα αυγά από την οποία 8 ήταν βρασμένα και 4 όχι.

Ο Κρουζ δέχθηκε να παίξει, με τα αποτελέσματα να είναι αυτά που βλέπετε στην κεντρική εικόνα. Τι είναι ωστόσο λίγο αυγό μπροστά στην ευκαιρία να κερδίσεις λίγη θετική δημοσιότητα;

Και η αλήθεια είναι ότι ο Τομ, χαλαρός και ευδιάθετος, θύμιζε ξανά εκείνον τον 35χρονο που το κοινό είχε αναδείξει στον πιο ακριβοπληρωμένο σταρ του πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Κρουζ Oblivion Τζίμι Φάλον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ