Αέρας... Αγγλίας στη Σούπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Αέρας... Αγγλίας στη Σούπερ Λίγκα

Αέρας... Αγγλίας στη Σούπερ Λίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και το παιχνίδι που όπως φαίνεται καταδίκασε την ΑΕΚ τράβηξαν τα βλέμματα των φιλάθλων στην προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, την 29η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά η... συνήθεια να μεταμορφώνεται το ελληνικό πρωτάθλημα σε «αγγλικό» και τα γκολ να μπαίνουν «βροχή».

Συνολικά 26 τέρματα σημειώθηκαν στα ελληνικά γήπεδα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει αγώνας χωρίς γκολ.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου σε αγώνα για την 29η ημέρα της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 5-1 του Αστέρα Τρίπολης (των πολλών σημαντικών απουσιών) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξέφυγε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στην Ξάνθη από την Skoda, πέτυχαν οι Τριανταφυλλάκος (7'), Τάτος (29', 79', 85') και Αγγελούδης (46'). Το γκολ του Αστέρα σημείωσε ο Κάφα στο 58ο λεπτό.

Πανιώνιος – Ξάνθη

Ο Κουλοχέρης στο 88΄ γλίτωσε τον Πανιώνιο από την 6η εφετινή εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, με τους «κυανέρυθρους» και την Ξάνθη να μοιράζονται γκολ και βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ακρίτες, που τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιρστές (αποβολή με κόκκινη του Μαρίν στο 30΄), κρατούσαν το «διπλό» στα... χέρια τους μέχρι το 84΄, χάρη στα τέρματα των Μάνταλου (4΄, 52΄) και Μαρσελίνιο (84΄ πεν.), αλλά ο Πανιώνιος λυτρώθηκε από τους Αραβίδη (32΄), Κολοβό (49΄) και Κουλοχέρη (88΄).

Βέροια – Πλατανιάς

Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» πήρε η Βέροια με την εντός έδρας νίκη της, 5-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, ενώ αντίθετα οι «Κρητικοί» μπήκαν σε... περιπέτειες.

Ο Κάρλο Κόστλι άνοιξε το σκορ (27΄), ενώ ο Ηλίας Ιωάννου πέτυχε «χατ τρικ» (33', 49΄ & 74'), για να σκοράρει στο 89΄ ο Ολαϊτάν.

ΟΦΗ – Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ με γκολ του Σαρ στο 89΄ δυσαρέστησε τον Γιώργο Παράσχο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, που μέχρι εκείνο το σημείο έβλεπε το «διπλό» στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αγώνα για την 29η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που ουσιαστικά θα εξασφάλιζε στους Περιστεριώτες μία θέση στα πλέι οφ.

Στον αντίποδα, το μέλλον των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη, απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα. Ο Ουντόζι στο 9' και το 72' ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, ενώ Παπάζογλου στο 84΄ και Σαρ στο 89΄ σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα

Την παρουσία του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, με τέρμα του Ίλιτς στο 75', επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο «Ζωσιμάδες», σε αγώνα για την 29η ημέρα και «κλείδωσε» θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού με 1-0 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ