Αρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου: Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ - iefimerida.gr

Αρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου: Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκινά με μια αναφορά στα όσα είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας της Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας.

Το σύνθημα που αντηχούσε τότε παρά την ήττα μας ήταν, όπως αναφέρεται στο άρθρο, το «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…».

Ο πρώην υπουργός στο άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» εξηγεί γιατί η Αλβανία δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα και γιατί κανείς, όσο σοβινιστής ή πιθηκάνθρωπος όπως γράφει χαρακτηριστικά και να είναι, θα δυσκολεύεται να τραγουδήσει τον τίτλο του άρθρου

«Η Αλβανία συγκεντρώνει όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να μπει στο ευρώ, ασκεί μια συστηματική πολιτική αυτοδύναμης προσέγγισης προς την Ευρωπαϊκή Ενωση, δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν μας έχει ανάγκη».

Αρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου: Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ