Ματιάμπα: Υπήρξαν φορές που ήθελα να είμαι λευκός - iefimerida.gr

Ματιάμπα: Υπήρξαν φορές που ήθελα να είμαι λευκός

Ματιάμπα: «Υπήρξαν φορές που ήθελα να είμαι λευκός»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην Ελλάδα λόγω του χρώματός του, αλλά και την απόγνωση που αισθάνθηκε από κάποια ρατσιστικά σχόλια.

Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά κάποτε έφτασε στο σημείο να ευχηθεί να είχε γεννηθεί λευκός. «Όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα σε κάποιο αστυνομικό τμήμα με τους γονείς και τα αδέλφια μου, ο αστυνομικός είπε την ατάκα: "Τι γυρεύουν όλοι αυτοί οι μαύροι εδώ μέσα;". Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: "Θεέ μου μακάρι να μου δώσεις την δύναμη σε ότι κάνω στην ζωή μου, να δείξω σε κάποια άτομα ότι το χρώμα δεν παίζει κανέναν ρόλο"».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σχολικούς του έρωτες -στην εκπομπή «JOY»- τονίζοντας: «Όλα τα κοριτσάκια στο σχολείο είχαν πρότυπο αγοριού τον ξανθό με γαλανά μάτια και νομίζω ότι αυτό εμένα με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Υπήρχαν φορές που ειλικρινά θα ήθελα να ήμουνα λευκός».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ