Ο Σαμαράς γύρισε από «τον πόλεμο» και φωτογραφίζεται περήφανος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς γύρισε από «τον πόλεμο» και φωτογραφίζεται περήφανος [εικόνες]

Ο Σαμαράς γύρισε από «τον πόλεμο» και φωτογραφίζεται περήφανος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το ταξίδι του στο μακρινό Βιετνάμ επέστρεψε πανευτυχής ο αγαπημένος μας hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς ανεβάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές του.

Η ιδέα για το ταξίδι ήταν του φίλου και συναδέλφου του, Αντώνη Χουμορίτη, ωστόσο η στάση του Τρύφωνα στην πρόταση αυτή ήταν στην αρχή επιφυλακτική, αφού ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «Καλέ στον πόλεμο θα πάω;»

Γι' αυτό όμως υπάρχει η τεχνολογία κι έτσι ένα διαδικτυακό «ταξίδι» του Τρύφωνα Σαμαρά στην Καμπότζη και το Βιετνάμ του άλλαξε αμέσως γνώμη και δέχτηκε να πάει και κανονικά εκεί.

«Στην αρχή νόμιζα πως εκεί που πάμε θα είμαι περικυκλωμένος από κινέζικες παγόδες», είπε στο faysbook.gr o Τρύφωνας, που ομολογεί πως εντυπωσιάστηκε. «Φοβερή φύση και φανταστικοί ναοί. Ειδικά το Βιετνάμ έχει απίστευτη ενέργεια» πρόσθεσε.

Ο Σαμαράς γύρισε από «τον πόλεμο» και φωτογραφίζεται περήφανος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Σαμαράς γύρισε από «τον πόλεμο» και φωτογραφίζεται περήφανος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ