Οριακό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Οριακό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δίνουν οριακή πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Μetrisi για την εφημερίδα Παραπολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με βραχεία κεφαλή στο 0,4% έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στη δημοσκόπηση της Pulse RC για την εβδομαδιαία εφημερίδα 6 μέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου το 20% της προτίμησης έναντι 19,5% της ΝΔ.

Τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7%. Το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 5% αντίστοιχα και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%.

«Αλλο κόμμα» απαντά το 5,5% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 10%. Σε υψηλά επίπεδα κινείται και το λευκό/αποχή που φτάνει στο 12,5%.

Με την αναγωγή ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 23% και η ΝΔ στο 22,5%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 13,5% και το ΠΑΣΟΚ με 8%. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και το ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5,5% και η ΔΗΜΑΡ 4%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ