Η μάχη της «επιβίωσης»: Καρχαρίας εναντίον ψαρά για το θήραμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μάχη της «επιβίωσης»: Καρχαρίας εναντίον ψαρά για το θήραμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι οι ψαράδες έχουν μια ιστορία να διηγούνται για το μεγάλο ψάρι με το οποίο κάποτε πάλεψαν, ωστόσο, ο 37χρονος Ισαάκ Μπρούμαγκιμ από τη Χαβάη έχει καταγεγραμμένη τη «μάχη» του σε βίντεο.

Εκεί που καθόταν αμέριμνος και ψάρευε έτοιμος να ανεβάσει στο καϊκι του τον τόνο που είχε μόλις πιάσει, όταν εμφανίστηκε ένας καρχαρίας αναζητώντας να πάρει μία «μπουκιά» από το θήραμα, ακόμη και ολόκληρο το ψάρι.

Μάλιστα ο κίνδυνος ήταν πολύ μεγαλύτερος για τον ανυποψίαστο Ισαάκ καθώς ο καρχαρίας σχεδόν ανέβηκε πάνω στο μικρό καϊκι ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να το αναποδογυρίσει με μάλλον θανατηφόρο αποτέλεσμα για τον ψαρά.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα ψάρια όταν βρίσκονται σε κατάσταση στρες, όπως όταν είναι πιασμένα σε ένα αγκίστρι, εκπέμπουν ηλεκτρικές δονήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανόν να έχουν ματώσει εξαιτίας της πληγής.

Κι ένας μεγάλος κυνηγός, όπως είναι ο καρχαρίας, χρειάζεται μόνο ένα από αυτά τα σημάδια για αν εμφανιστεί ταχύτατα και να αναζητήσει την τροφή του.

Η μάχη, βέβαια, έληξε, όπως ήταν αναμενόμενο υπέρ του καρχαρία, ωστόσο, ο Ισαάκ είναι σίγουρα ευγνώμων γιατί έμεινε ζωντανός, αλλά και γιατί μετά από την ασυνήθιστη συνάντηση παρέμεινε στη θάλασσα και έπιασε δύο μεγάλα ψάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ