Steven Spielberg εναντίον Megan Fox - iefimerida.gr

Steven Spielberg εναντίον Megan Fox

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε βουίξει το σύμπαν για την απομάκρυνση της Megan Fox από την τρίτη ταινία των Transformers: Dark of The Moon. Αυτός λοιπόν που έδωσε την εντολή για να την σουτάρουν δεν ήταν άλλος από τον Steven Spielberg όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Ο θρύλος του Χόλυγουντ εξοργίστηκε όταν διάβασε ότι η μελαχρινή καλλονή σύγκρινε τον σκηνοθέτη του Transformers, Michael Bay με τον Χίτλερ σε μια συνέντευξη.

Η Fox αρχικά ισχυρίστηκε ότι απλά είχε άλλες υποχρεώσεις που την εμπόδιζαν να συμμετάσχει στο Transformers αλλά πρόσφατα ο Bay αποκάλυψε ότι δέχτηκε εντολή από τον Spielberg για να την διώξει. Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρετε γι’ αυτό το σχόλιο με τον Χίτλερ. Ο Steven μου είπε να την απολύσω αμέσως.»

Ο Spielberg είναι ένας από τους παραγωγούς του φιλμ που πρωταγωνιστεί ο Shia LaBeouf. Η Fox είχε εμφανιστεί στις δύο πρώτες ταινίες με τους Transformers και αυτοί οι ρόλοι την είχαν βοηθήσει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα σεξ σύμβολα του πλανήτη μέχρι βέβαια που έκανε τα γνωστά σχόλια στο βρετανικό Wonderland πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας. Είχε δηλώσει ότι ο Michael Bay ήταν σαν τον Χίτλερ στα γυρίσματα και η συνέχεια είναι γνωστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Megan Fox Transformers Steven Spielberg
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ