To βίντεο που «σαρώνει» στο διαδίκτυο: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη - iefimerida.gr

To βίντεο που «σαρώνει» στο διαδίκτυο: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Ιντερνετ κάνει ένα βίντεο με χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων να το ανεβάζουν στα προφίλ τους θέλοντας να δώσουν το... παρασύνθημα: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη. Δεν κοστίζει τίποτα, αλλά σου προσφέρει πολλά.

Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας του Live Vest, ενός κινήματος που σαν στόχο έχει να πείσει τους ανθρώπους ότι με μοναδικό όπλο την καλή θέληση και με ελάχιστη προσπάθεια μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά τους άλλους, να χαρίσεις χαμόγελα και να συμβάλεις στο «χτίσιμο» μιας καλύτερης κοινωνίας αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

«Πλήρωσε τον καφέ του άλλου», «Βοήθησε κάποιον να σηκωθεί», «Χάρισε κάτι σε κάποιον που το χρειάζεται» και άλλες απλές καθημερινές κινήσεις που προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση και συναισθηματική πληρότητα σε όποιον την κάνει και ουσιαστική βοήθεια στους άλλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ