Το μυστικό του James Dean - iefimerida.gr

Το μυστικό του James Dean

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το θάνατο της Elizabeth Taylor έχουν αρχίσει και βγαίνουν στη φόρα διάφορα μυστικά που μοιραζόταν ανά καιρούς με καλούς της φίλους και δημοσιογράφους.

Έτσι λοιπόν ο Kevin Sessums ισχυρίζεται ότι σε μια πολύωρη συνέντευξη μαζί της, της ξέφυγε ένα μυστικό που αφορούσε τον James Dean και τον είχε βάλει να ορκιστεί ότι δεν θα το αποκαλύψει παρά μόνο μετά το θάνατο της.

Φαίνεται ότι ο Dean της είχε εκμυστηρευθεί στο σετ του Giant ότι όταν ήταν 11 χρονών τον βίαζε επανειλημμένα ο ιερέας της κοινότητας που ζούσε. Είχε μόλις πεθάνει η μητέρα του και είχε πάει να ζήσει με τους παππούδες του στην Καλιφόρνια. Με την Taylor ξενυχτούσαν κάθε βράδυ συζητώντας το.

Αν όντως είναι αλήθεια κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα πάντως προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στο μύθο του αδικοχαμένου ηθοποιού που πέθανε πολύ νέος – ήταν μόλις 24χρονών - από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και έζησε μια αμφιλεγόμενη ζωή που δεν απείχε μακριά από τους ρόλους που υποδυόταν στη μεγάλη οθόνη. Ποτέ δεν αποδείχτηκε αν όντως ήταν ομοφυλόφιλος και οι γνώμες διίστανται όσον αφορά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις με τις περισσότερες να κλίνουν στο ότι σίγουρα ήταν αμφισεξουαλικός και πειραματιζόταν και με τα δύο φύλα.

Στη σύντομη καριέρα του, η τελευταία ταινία που γύρισε ήταν το Giant το 1956 όπου πρωταγωνιστούσε με την Elizabeth Taylor και τον Rock Hudson και είχε προταθεί για το όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ James Dean Elizabeth Taylor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ