Τους εραστές θα υποδυθούν ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον - iefimerida.gr

Τους εραστές θα υποδυθούν ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους εραστές θα παίξουν ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον στην νέα ταινία του Στήβεν Σόντεμπεργκ, «Λιμπεράτσε». Στην ταινία ο Ντάγκλας θα υποδυθεί τον γκέι εκκεντρικό πιανίστα Λιμπεράτσε που πέθανε από AIDS το 1987 και ο Ντέιμον θα υποδυθεί τον Σκοτ Τορσεν τον βοηθό/ εραστή του. Η ταινία θα επικεντρωθεί στα τελευταία χρόνια της ζωής του Λιμπεράτσε και στη δικαστική διαμάχη του με τον Τόρσεν που τον μήνυσε το 1982 για 113 εκατομμύρια δολάρια ισχυριζόμενος ότι είχαν σχέση για 5 χρόνια.

Μέχρι τότε ο Λιμπεράτσε που ήταν από τις δημοφιλέστερες περσόνες της αμερικάνικής τηλεόρασης και ο πιο ακριβοπληρωμένος διασκεδαστής στο Λας Βέγκας στις δεκαετίες 50 και 70 αρνούνταν πεισματικά ότι είναι γκέι. Το σενάριο προβλέπει και ερωτικές σκηνές μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Ο Ντέιμον δήλωσε «ποτέ δεν πίστευα ότι θα φίλαγα τον Μάικλ Ντάγκλας».

Η ταινία που θα είναι η τελευταία στην κινηματογραφική καριέρα του Σόντεμπεργκ είχε παγώσει για 2 χρόνια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο Ντάγκλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ